In 2022 organiseert het Rode Kruis, samen met enkele van zijn Vrienden, de eerste editie van het Rode Kruis Vrienden Golftoernooi. Dit belooft een mooi en speciaal golftoernooi te worden op de prachtige golfbaan The Dutch in Spijk. Dit toernooi is zeker niet alleen toegankelijk voor Vrienden van het Rode Kruis, maar voor élk bedrijf dat onze organisatie en hulpverlening een warm hart toedraagt.

Mensen voorbereiden op natuurgeweld

De opbrengst van het golftoernooi gaat naar belangrijke projecten op het gebied van rampenvoorbereiding en preventie. Dat is hard nodig. Natuurgeweld komt elke dag voor en raakt vaak dezelfde, kwetsbare mensen. Keer op keer raken huizen beschadigd, gaan oogsten verloren en worden gezinnen uit elkaar gerukt. Natuurgeweld is helaas niet te voorkomen, maar met tijdige maatregelen kunnen we de gevolgen wel beperken. Voorbereidende ingrepen, zoals de aanleg van waarschuwingssystemen, training voor noodhulpvrijwilligers of de aanplant van mangroves, kunnen een enorm verschil maken. Bovendien is het veel goedkoper dan achteraf noodhulp bieden, waardoor we met hetzelfde geld meer levens kunnen redden.

KBenP en het Rode Kruis

Als Vriend van het Rode Kruis is KBenP betrokken bij de organisatie van dit Golftoernooi en we nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit toernooi! Doet u mee?

Flight informatie

De prijs voor een flight van 4 personen bedraagt €2.500,-. Daarvoor krijgt u een compleet verzorgde dag met lunch, catering in de baan en een borrel en diner na afloop. ’s Avonds wordt ook een veiling gehouden. Daarom hopen wij dat u mooie veilingitems kunt inbrengen. Dat kan bij Manon de Bruin via manondebruin@redcross.nl. Alvast veel dank daarvoor!

Programma

De ontvangst op The Dutch is vanaf 10.00 uur. Na een borrel, diner en veiling sluiten we de dag rond 19.00 uur af.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Manon de Bruin via manondebruin@redcross.nl of 070 – 445 58 39. Mocht u nog vragen hebben over het Rode Kruis Vrienden Golftoernooi, neem dan gerust contact op.