KBenP GO Masterworkshops

In één dag van innovatie naar actie

Het volgen van trends & ontwikkelingen op zich valt al niet mee. Laat staan deze te introduceren (of toe te passen) binnen uw eigen organisatie.

KBenP en GO opleidingen gaan u daarbij helpen! Via een serie van ‘Master Workshops’, gericht op de meest actuele en relevante thema’s rond de digitale Informatiehuishouding, krijgt u kennis, inzichten en praktische tips om deze trends & ontwikkelen te vertalen naar uw eigen praktijk en hiermee een start te maken.

Hoe we dat doen? De naam zegt het al. Een ‘Master’, de specialist, verzorgt een inspirerende inleiding over het thema. Vervolgens gaat u samen met uw collega’s, onder begeleiding van een procesbegeleider, aan de slag. Centraal in deze workshop staat de vertaling en toepassing in de dagelijkse praktijk. Het eindresultaat is dan ook voldoende nieuwe kennis en inzichten (opgedaan door de inbreng van de ‘Master’ en uw collega’s) om het betreffende thema binnen de eigen organisatie te introduceren en de juiste mensen er bij te betrekken.

Ten eerste geeft De Master Workshop u de belangrijke nieuwe kennis en inzichten om uw digitale Informatiehuishouding verder te verbeteren. Daarnaast leert u van uw collega’s bij andere organisaties, die te maken hebben met dezelfde digitale uitdagingen in een snel veranderende omgeving. U gaat samen aan de slag om de vertaling naar de praktijk te maken, zodat ook echt waarde haalt uit deze Master Workshop!

U gaat na afloop naar huis met meer dan ‘een goed verhaal’. U krijgt voldoende bagage om ook echt aan de slag te gaan!

De agenda:

Februari Cybersecurity Rutger van Oosten (TKB)
Maart De data gedreven organisatie Erik Elgermsa
April Waarde halen uit BI & Data Science Kevin Otjes
Mei Common Ground als basis voor efficiënte informatiehuishouding  Sven Blom
Juni The Next Industrial revolution 5.0 Robert Bierwolff
September Serious Gaming als ontwikkeltool voor uw organisatie Hans Steesma
Oktober AVG ruim 3 jaar later… de praktijk Mirjam Elfrink / Martijn Korties
November Anders Leiderschap: Uw organisatie als Disney World    
December AR & VR in uw organisatie Robin de Lange

De Master Workshops vinden plaats op centrale locaties in Nederland. We sluiten de sessies af met voldoende tijd om na te praten, kennis en ervaringen verder uit te wisselen en wellicht al afspraken voor een vervolg te maken. Uiteraard ontbreken dan een drankje en een hapje niet.

Inloop:

13:30 – 14:00

Master presentatie:

14:00 – 15:15

Pauze: 

15:15 – 15:30

Workshop:

15:30 – 17:45

Napraten:

17:45 – 18:30

 

Tarief: E. 395,-

 

Aanmelden via www.goopleidingen.nl/module/masterworkshop