Speciale editie KBenP on Tour in voetbalstadion De Kuip!

Onderwerp: Beter zoeken en vinden

datum: 31 mei 2018

tijd: 13.30 tot 17:00 uur (inloop tot 14.00 uur)

locatie: Feyenoord Stadion de Kuip,  Rotterdam

aanmelden: Wegens de overweldigende belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden.

KBenP on Tour komt op donderdag 31 mei naar Rotterdam om u te informeren over ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie en nog specifieker: Enterprise Search. We doen dat niet slechts met een PowerPoint presentatie en theorie. Ons Search-team presenteert, demonstreert en bespreekt met ondersteuning van enkele Elasticsearch product- en salesmanagers een aantal operationele praktijkgevallen. Daarin laat KBenP zien hoe zij haar klanten helpt hun informatie snel te vinden op basis van het Open Source platform Elasticsearch. We gaan daarmee tevens dieper in op de vraag hoe u bij de
digitale transformatie optimaal gebruik kunt maken van Open Source oplossingen.

 

Elastic

Elastic is 's werelds meest toonaangevende softwareleverancier die is gespecialiseerd in het leveren van hulpmiddelen voor zoeken, logging en analytics. De organisatie is opgericht in 2012 door de mensen achter de Open Source projecten Elasticsearch, Kibana, Logstash en Beats. Sindsdien zijn de Elastic Stack, X-Pack en Elastic Cloud meer dan 100 miljoen keer gedownload.


Elastic wordt ondersteund door Benchmark Capital, Index Ventures en NEA met hoofdkantoren in Amsterdam en Mountain View, Californië en medewerkers over de hele wereld. Klanten als Uber, Facebook, Microsoft, Netflix, Verizon, Bol.com, The New York Times en Goldman Sachs gebruiken allen de software van Elastic. Het softwarebedrijf maakt zoektechnologie, Elasticsearch, die snel door grote hoeveelheden gegevens kan spitten. Zelfs al zijn die data verspreid over honderden servers, in de cloud. Google heeft onlangs Elastic genoemd als ideale opvolger van de Google Search Appliance, de in-house zoekoplossing van Google. Zie verder www.elastic.co.

 

Data Science

KBenP laat tijdens deze sessie tevens voorbeelden zien hoe Elastic een belangrijke rol kan spelen in innovatieve Data Science-oplossingen met Machine Learning en de toepassing van Graphs.

 

Programma 

13.30 - 14.00 uur    Inloop, welkom met koffie en thee
14.00 - 16.00 uur    Formeel programma
16.00 - 17.00 uur    Tour door stadion De Kuip en netwerkborrel
 

Locatie 

Feyenoord Stadion de Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Ernst Schoneveld.jpg
Meer informatie?

Neem contact op met Ernst Schoneveld

ernst.schoneveld@kbenp.nl