Data for breakfast 28 mei 2019

 

datum:  dinsdag 28 mei 2019

tijd: 08.30 uur tot ongeveer 11.00 uur (met ontbijt)

locatie: Smartshore (KBenP), Nijverheidsweg 16A, 3534 AM Utrecht 

 

Datasets, dashboards en rapportages

Heeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages die u beter toegankelijk wilt maken voor uw medewerkers? Dan zijn oplossingen zoals het Dataloket ideaal voor uw organisatie!

 

Informatie overzichtelijk

KBenP helpt organisaties met de ontwikkeling naar een datagedreven overheid. Zo ontwikkelde KBenP onder meer het Dataloket voor de Provincie Zuid-Holland. De focus van deze oplossing ligt op informatieproducten en datasets. Het Dataloket brengt alle datasets overzichtelijk in beeld in één overzicht. Dit maakt het mogelijk om met één zoekopdracht te zoeken door meerdere informatiesystemen! 

Door gebruik te maken van de faciliteiten van de provincie is het mogelijk om binnen een veilige omgeving te werken aan gezamenlijke datagedreven oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

 

Datagedreven

KBenP organiseert in het kader van dit onderwerp een aantal bijeenkomsten waarbij we aan de hand van deze concrete use cases laten zien hoe organisaties effectief stappen kunnen nemen richting datagedreven bestuurschap.

 

Wilt u meer weten over het Dataloket en het gebruik hiervan? Tijdens een informatiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht, informeren we u graag over de mogelijkheden die het Dataloket biedt voor u als organisatie.

 

Wij organiseren in de maand mei twee bijeenkomsten. Kunt u niet op dinsdag 28 mei? Er is nog een bijeenkomst op donderdag 13 juni. Beide ontbijtsessies duren van 08.30 uur tot ongeveer 11.00 uur. Ontbijt is inbegrepen!

Meld u aan met onderstaand formulier. Voor deze bijeenkomsten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist